English - Nederlands

Chic Soirees

Het gebeurt terwijl je je klaar maakt voor de nacht. Je spieren ontspannen zich wanneer de stress uit je lichaam vloeit. Je geest opent zich terwijl je dagelijkse zorgen vluchten. Je gooit je doordeweekse kleding van je af als een huid die je niet nodig hebt. Je glijdt de nacht in zoals een vis in het water.

Octopus is het decor van happenings die aanvoelen als een fantasie. Ze neemt de vorm aan van een bar waar geheimzinnige brouwsels worden gemixt, volgens het recept van je verbeelding. Ze verandert in een dansvloer waar de muziek je lichaam en geest overmeestert.

Terwijl de nacht zich ontvouwt, geraak je betoverd door het verhaal dat Octopus vertelt. Van de mysterieuze dieptes van het majestueuze zwembad tot de verblindende schittering van het wateroppervlak, wakkert Octopus de vonk aan van een fantastisch sprookje.

Het is jouw beurt om te stralen. Laat het over aan Octopus om je te bekoren en jou en je gasten mee te slepen in een feest dat voor eeuwig in jullie geheugen gegrift staat.

splash